23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ethernetkamera til mobile applikationer

I dag anvendes der display i næsten alle mobile køretøjer til angivelse af oplysninger. Samtidig kontrollerer kamerasystemer i stigende grad driftsområderne.

Fås nu fra ifm electronic a/s, der er førende på sensormarkedet.
I dag anvendes der display i næsten alle mobile køretøjer til angivelse af oplysninger. Samtidig kontrollerer kamerasystemer i stigende grad driftsområderne. Her kan det nye kamerasystem O2M anvendes: Det kan tilsluttes dialogmonitor PDM 360 med grafikfunktion via Ethernet. Dette gør det unødvendigt med en separat monitor.

Den robuste konstruktion er udviklet til ekstreme driftsbetingelser: Det lukkede hus i matricestøbt zinc (80 x 42 x 56 mm) har beskyttelsesgrad IP 69K. Forbindelse etableres via forseglede M12-konnektorer. En temperaturstyret opvarmning af linsen forhindrer tildugning og tilrimning af kameraobjektivet i tilfælde af ekstreme vejrforhold. Tilladt driftstemperatur: -30...75 °C.

CMOS-billedsensor har en opløsning på 320 x 240 pixels. Justerbare billedparametre giver mulighed for skalering, fri placering, rotation og spejlvending af kamerabilledet. Med splitscreen-repræsentationen er det muligt at vise op til fire kamerabilleder samtidigt på dialogmonitor PDM 360. I forbindelse med parameterindstilling og kontrol af kamerafunktioner findes et CoDeSys-softwarebibliotek, som giver mulighed for passende opbygning af PDM360-programsoftwaren.

IFM Electronic A/S
Ringager 4 A
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21409286
P nummer: 1005221896

Send til en kollega

0.047