23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cylindersensorer med T-not til cylindre med lille slanglængde

De nye cylindersensorer med T-not fra ifm electronic er yderst følsomme over for magnetfelter pga. det indbyggede AMR-element.

De nye cylindersensorer med T-not fra ifm electronic er yderst følsomme over for magnetfelter pga. det indbyggede AMR-element. Sensorerne er særligt velegnede til applikationer, der kræver præcis positionsmåling og en lille hysterese, f.eks. cylindre med lille slaglængde.

Ved montering sættes sensoren ovenfra ned i en not. Sensoren låses fast i noten vha. af en selvlåsende mekanisme. Det formstøbte kabel og fastgørelsen vha. skrue giver usædvanlig stor aflastning.

Halvleder-output: PNP (NC og NO) eller NPN (NO). For tilslutning fås kabler med M8- og M12-konnektorer eller åbne kabelender. LED lysdiode indbygget i hus viser koblingsstatus. Driftsspændingen ligger mellem 10 og 30 V.

Cylindersensorerne har slidfri drift. Sammenlignet med reed-kontakter er deres levetid næsten ubegrænset.
Pga. høj koblingsfrekvens på op til 3000 Hz er de velegnede til hurtige stempelbevægelser.

Takket være det store udvalg af ekstra adaptere kan de kun 25 mm lange sensorer med T-not fastgøres til næsten alle runde cylindre, trækstangscylindre, cylindre med integreret profil og med trapezformet not, samt til mange specialnoter.

IFM Electronic A/S
Ringager 4 A
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21409286
P nummer: 1005221896

Send til en kollega

0.046