23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PolyScan sikrer den gode nattesøvn

Nyt skanningsudstyr fra FORCE Technology optimerer råvareforbruget og sikrer en høj kvalitet på Dan-Foams Tempur madrasser.

Med det nye scanningsudstyr fra FORCE Technology opnår vi en bedre styring af vores forbrug af råmateriale og en dokumenteret sikkerhed for at densiteten i vores madrasser følger specifikationerne, siger direktør Lars Wildenchild for Dan-Foam Aps, der producerer Tempur-madasser.

En god trofast madras, der er til at stole på, er et af de bedste midler til at få en god nats søvn. Det ved man hos Dan-Foam Aps på Vestfyn, og det ved man i tusinder af danske og udenlandske hjem, hvor netop Dan-Foams avancerede madrasser af mærket Tempur er årsag til mangen en god kvalitetssøvn.

”Vores madrasser baserer sig på højteknologisk komfortmateriale, der i sin tid blev udviklet til det amerikanske rumprogram. Madrassernes visoelastiske skummateriale former sig efter kroppen og med sine trykfordelende egenskaber giver en følelse af vægtløshed og en god, sund søvn. Vi producerer kvalitetsprodukter til private og til sundhedssektoren, som leveres med en omfattende garanti, hvorfor vi selvfølgelig er meget fokuseret på at produkterne opfylder de gældende specifikationer med hensyn til f.eks. hårdhed og slidstyrke”, siger direktør Lars Wildenchild.

Online-information
Dan-Foam er gået over til at anvende PolyScan – udviklet af FORCE Technology - til kontrol af madrassernes skummateriale. PolyScan udmærker sig ved, at give øjeblikkelig, online-information om skummets højde og densitet, hvilket ikke kun giver sikkerhed for produktets kvalitet. Systemet kan også bruges til at optimere anvendelsen af råmaterialerne i produktionen.

”PolyScan er et røntgensystem, som de store skumblokke passerer. Røntgenstrålen kan placeres frit i hele blokkens højde, og ud fra dæmpningen af strålerne beregnes densiteten. Ved produktionen af skumblokken vil topfladen altid være ujævn, og den skal skæres væk i en senere proces. Jo mindre skummateriale, der skal skæres væk, jo bedre udnyttelse af råmaterialerne. Og det kan PolyScan være med til at styre”, fortæller teknisk chef Torben Sevel og sales manager Stig Ole Vilsen fra FORCE Technology.

God nattesøvn
Dan-Foam producerer over et meget stort antal madrasser om ugen, og er med PolyScan helt sikre på, at de vigtige produktionsdata er i orden. Desuden gør besparelserne på råmaterialerne PolyScan til en fornuftig investrering.

”Når vi kigger tilbage på vores kontrol, der før i tiden var baseret på manuel, destruktiv prøveudtagning, så er PolyScan et væsentlig skridt fremad. Ikke alene har vi god dokumentation for hele produktionsprocessen, vi kan også styre vores råvareforbrug bedre. Det er noget der for enhver virksomhed i sig selv giver en rolig nattesøvn”, siger Lars Wildenchild .

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.047