23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stil høje krav til transport og opbevaring af emner med følsomme overflader

Aksler og rør er værdifulde komponenter inden for maskinindustrien. Som følge af dårligt transportudstyr ødelægges denne høje overfladekvalitet ofte, og emnet må derefter i mange tilfælde kasseres. Dette kan Mink-Prisme® system sætte en stopper for.

Førsteklasses profiler af aluminium eller rustfrit stål, samt følsomme glas- eller keramikdele, der anvendes i mange brancher, oplever ofte at skulle transporteres og opmagasineres i forbindelse med bearbejdningen, og bliver således udsat for transport og opbevarings systemer, der gør stor skade på overfladekvaliteten, og som ofte medfører at emnet må kasseres.

Transport- og opbevaringssystemer til disse produkter kan løses på let og enkel vis. Ved hjælp at Mink Prisme- systemet (MPS) opnås en skånsom støtteflade, idet emnerne hviler på børstekonsoller af fleksible børster, der samtidig har den fordel, at de er utroligt nemme at rengøre, f.eks. med trykluft eller ved afvaskning, ligesom de er lette at udskifte ved slitage. En anden fordel er, at smådele såsom splinter og spåner falder ned mellem fibrene – og dermed sikres en langvarig og pålidelig beskyttelse af de følsomme emner, der hviler på børsterne.

Hovedenheden består af en prismeformet holder af kunststof, på hvilken en lille plade, besat med utallige fleksible børster, clipses på. Mink Prisme-System® er nemt at montere på det allerede eksisterende stel. For at øge bæredygtigheden eller for at skabe større støtteflader, er det muligt at montere et vilkårligt antal prismer ved siden af hinanden. Takket være en centreringsboring kan prismerne monteres helt præcist, og de enkelte systemer kan justeres i forhold til hinanden ved hjælp af en aksel, og derefter skrues præcist sammen.

Børstekonsollerne er hurtige at udskifte uden værktøj, og Mink Prisme-System kan derfor let omstilles til at opfylde emnernes ændrede krav eller beskaffenhed.

Ved at bruge Mink Prisme-System® som støtteflade for emner med følsomme overflader, reduceres mængden frasorterede emner. Kvaliteten og indtjeningen øges, samtidig med at drifts- og vedligeholdelsesudgifterne minimeres.

Kontakt Mink-Bürsten ApS på telefon 70 26 20 77 for at høre mere om Mink Prisme-System®, eller se mere på vores hjemmeside: www.mink-buersten.com


Om Mink-Bürsten
Mink-Bürsten har hovedsæde i Göppingen-Jebenhausen i Tyskland, og er verdens førende producent af tekniske børster. Mink-Bürsten servicerer i dag over 14.000 kunder med mere end 180.000 forskellige børsteløsninger på verdensplan.
Mink-Bürstens har et omfattende sortiment af katalogvarer, som takket være modulprincippet effektivt kan tilpasses kundens ønsker og leveres hurtigt. Derudover leverer Mink-Bürsten også specialfremstillede børsteløsninger efter ordre.

Mink-Bürsten ApS
Glasvænget 2
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11172083
P nummer: 1004856830

Send til en kollega

0.047