23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra Varde til verden

Den Vestjyske fabrik Alslev Rustfri Montage A/S producerer til kunder med forbindelse til hele verden. Nøgleordet er et højt krav til kvaliteten, hvilket blandt andet FORCE Technology er med til at dokumentere.

”Vi holder fokus rettet mod kvalitet i alle faser i vores produktion. Det er forudsætningen for at vi kan være på et globalt marked. Det stiller selvfølgelig høje krav til materialer, medarbejdere og samarbejdspartnere. Og fordi disse forudsætninger er på plads, binder vi gerne an med selv meget komplekse opgaver”, fortæller ingeniør Hans Riisager fra Alslev Rustfri Montage A/S.

Varde-virksomheden – der har specialiseret sig i fremstilling, levering og montering af konstruktioner i rustfri stål, aluminium og ”sort” stål – er interessant for kunder med leverancer langt ud over landets grænser. Firmaet, der er etableret i 1986, har stor rutine og erfaring i produktion af emner til blandt andet off-shore-, levnedsmiddel- og procesindustrien.

”Det er kvaliteten først og sidst. Lever den ikke op til de stillede krav, så kan det koste penge – mange penge – for både os og for vores kunder. Derfor er vi glade for samarbejdet med FORCE Technology, som dels leverer den fornødne dokumentation for, at vores svejsninger honorerer gældende standarder og kvaliteter, men som også indgår som sparringspartnere under selve produktionsprocessen”, siger Hans Riisager.

Kompleks produktion
”Det er rigtigt, at vi har et godt og tæt samarbejde med Alslev Rustfri Montage, som i mange tilfælde strækker sig helt fra firmaet afgiver tilbud på en produktion til produktet er leveret og installeret hos kunden”, fortæller afdelingschef Henrik Winther Pedersen fra FORCE Technology.

Et ganske aktuelt eksempel på samarbejdet handler om Alslev Rustfri Montages produktion af gaskølere til olieraffinaderier. Gaskøleren er omtrent 2,5 meter høj, 2 meter bred og 5 meter dyb - en kompleks produktion med næsten et par tusinde svejsninger, der er blevet kontrolleret med et udvalg af det brede spektrum af prøvemetoder som FORCE Technology råder over.

”Vi har været med i hele forløbet, hvilket vil sige, at vi for eksempel har udarbejdet svejseprocedurer og – anvisninger, og udført kontrol løbende i hele produktionen. I en så kompleks produktion er det meget vigtigt, at vi fra starten har logistikken på plads, så alle de involverede ved, hvilken kontrol der skal udføres, hvornår. Det giver det bedste produktionsflow”, siger Henrik Winther Pedersen.

Kvalitet og vækst
”Det er så vigtigt for os, at vi kan dokumentere at vores produkter lever op til kravsspecifikationerne. Og at vi kan dokumentere det på et højt validt niveau. Det hjælper FORCE Technology os fint med. Kvaliteten er jo en forudsætning for vores vækst på hjemmemarkedet og ikke mindst globalt”, siger Hans Riisager fra Alslev Rustfri Montage i Varde.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.094