23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye turnaround projekter for Voith i Skandinavien.

Voith Industrial Services fortsætter med at forstærke sin markedsposition indenfor turnaround i Skandinavien. Nyt projekt på St1-raffinaderiet i Göteborg.

Turnarounds er logistiske mesterværker: Røranlæg og udstyr på olieraffinaderier skal f.eks. renses, inspiceres og testes grundigt, inden de klargøres og godkendes til næste problemfri produktionscyklus. Voith Industrial Services har specialiseret sig i at udføre alt dette på kortest mulig tid. De klargør anlæggene til produktion hurtigst muligt, mens alle sikkerhedsstandarder naturligvis overholdes undervejs. Dette opnås ved at forberede personalet, mobilisere maskiner og materiel, foretage omfattende forberedende planlægning og indgå aftaler med kunder, partnere og underleverandører.

Leverandøren af industrielle serviceydelser har netop vundet nye ordrer fra raffinaderier i Skandinavien, herunder St1-raffinaderiet i Göteborg. Ordrerne er på mekanisk vedligeholdelse af luftkøleanlæg og varmevekslere. Dette procesudstyr overfører termisk energi fra en materialestrøm til en anden og sikrer dermed processtabilitet og energieffektivitet.

Kemiske og petrokemiske anlæg er underlagt strenge krav til sikkerheden. Derfor skal de sikre, at deres tjenesteudbyder kan arbejde i overensstemmelse med disse høje standarder. Raffinaderiet krævede desuden omfattende erfaring og knowhow indenfor alle aspekter af en turnaround for at opfylde alle interne og lovmæssige krav. Disse kriterier opfyldte Voith.

ST1-projektet i Göteborg er fastlagt til at skulle gennemføres inden for fire uger med hjælp fra cirka 70 Voith-medarbejdere. Ledelsen hos St1-raffinaderiet havde arbejdet sammen med Voith i forbindelse med tidligere projekter og var imponeret af virksomhedens pålidelige præstationer.

På St1-raffinaderiet risikere medarbejdere og maskiner at skulle kæmpe mod ofte meget lave temperaturer, når projektet kører i marts måned. Projektet kan kun gennemføres på vellykket vis, fordi det forberedes grundigt inden opstart, og tidsplanen overholdes nøje, selv i tilfælde af uventede hændelser eller tekniske problemer.

Veltec Industrial Services A/S
Odinsvej 33-35
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89966310
P nummer: 1003226804

Kontaktperson

ML
Marianne Lorenzen
IT & Digital Manager
+45 +4521649591 mlo@veltec.com

Send til en kollega

0.062