23948sdkhjf
Del siden
Annonce

INDUSTRIVARME fyrer op under Vester Hjermitslev Varmeværk a.m.b.a.

INDUSTRIVARME indgår aftale med Vester Hjermitslev Varmeværk om levering og drift af 1 MW biomasseanlæg.

BILLIGERE VARME PÅ VEJ TIL VESTER HJERMITSLEV
Vester Hjermitslev Varmeværk a.m.b.a. har indgået aftale med INDUSTRIVARME omkring levering og drift af et 1 MW biomasseanlæg. Anlægget skal være med til at sikre stabil, og ikke mindst på længere sigt billigere varme til varmeværkets forbrugere, som havde udsigt til nogle af landets højeste varmpriser.

NYE TIDER FOR VESTER HJERMITSLEV
Tidligere har Vester Hjermitslev Varmeværk fået leveret varme fra Vester Hjermitslev Biogas ApS, men da de gik konkurs, og således ikke kunne levere den nødvendige varme, har varmeværket været nødsaget til at finde en anden løsning, således en fortsat varmeleverance kunne sikres forbrugerne.

Varmeværkets bestyrelse havde en klar målsætning om at finde en leverandør, som kunne tilbyde en leveringsgaranti, som er billigere, end hvis varmeværket selv skulle producere varme på sine kedler. Efter at have afsøgt markedet blev der indgået aftale med INDUSTRIVARME, som nu har leveret et 1 MW biomasseanlæg.

FREMTIDSSIKRET DRIFT
Med aftalen omkring biomasseanlægget er Vester Hjermitslev Varmeværk a.m.b.a. i gang med at fremtidssikre både driften og varmeproduktionen. INDUSTRIVARME står for driften af biomasseanlægget, hvorved varmeværket altid er sikret en stabil varmeproduktion. Bestyrelsen for varmeværket udtaler: ”Vi er glade for den løsning og ser frem til stabil varme til byen”.

BIOMASSEANLÆG ER ET GODT ALTERNATIV
INDUSTRIVARME har eget produktprogram af biomasseanlæg, som er opbygget omkring et design der er baseret på flere års erfaring.

INDUSTRIVARME har udviklet et 1 MW biomasseanlæg, som er specialdesignet til mindre kraftvarmeværker. Det er et yderst solidt og holdbart kedelanlæg, som sikrer maksimal effekt, og der er garanti for høj driftssikkerhed og maksimal ydelse.

Verdo
Agerskellet 7
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25481968

Send til en kollega

0.063