23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Når det ser allermest sort ud er der brug for den mest avancerede mini fotocelle

I 2002 fandt man en sommerfugl, Papilon Ulysses, hvis vinger kun reflektere 1 % af det lys som rammer den hvilket er den dybeste naturlige sort verden har set.

Ved at kombinere avanceret chipstyret baggrundsafblænding med markedsledende LED teknologi har SICK har fremstillet en industriel mini fotocelle, der passer ind overalt og samtidig detekterer selv de sorteste emner.

Hvor andre fotoceller kommer til kort over for dybt sorte emner fortsætter W2-2 sensoren med at detektere. Sensoren har markedets mest ekstreme baggrundsafblænding, der muliggør detektion af dybsorte emner der kun har en refleksionsgrad på kun 1 %. Uanset om sensoren bliver brugt i maskiner i den farmaceutiske industri, i håndtering af logistik systemer eller i automatiske montageudstyr, giver den ultrakompakte W2S -2 optimal ydeevne og høj pålidelighed i industrielle miljøer.

SIRIC
En af landvindingerne med moderne sensorer ligger i evnen til at behandle data. W2-2 er forsynet med den til dato mest avancerede sensorchip ”SIRIC”, som kombinerer den bedste mikroprocessorteknik med avanceret kommunikation. Ud over, at SIRIC er en væsentlig årsag til W2-2 ekstreme detektionsevne åbner den sensoren op for maskiners styresystemet. Mens sensoren er i normal drift kan den samtidig sende procesdata, som funktionsevne og tilsmudsning mv. videre til en controlleren. Det er også muligt at lade den at varetage tællefunktioner, tidsstempler og undertrykkelse af falske signaler fra f.eks. baggrundsbelysning, for derved at aflaste controlleren. Endelig kan sensorens via IO link modtage kommandoer fra controlleren som for eksempel at den skal justere tasteafstanden.
Ved transparente emner benytter WL2S-2 en autotilpasningsfunktionen
som sammen med nye finkornede reflektorer sikrer detektion af ethvert emne.

LED 2.0
Den anden væsentlige årsag til W2-2 detektionsevne ligger i lyset. SICK har som den eneste sensorleverandør i mange år anvendt PinPoint LED, som sikrer en ekstrem kraftfuld og fokuseret synlig rød lysplet. W2-2 introducerer som den første PinPoint 2.0 LED med markant forbedrede lysegenskaber og dette sammen vores nyeste modtagerelement giver betydelige forbedringer i detektering af vanskelige emner.

Programmeringen af sensoren, kan foretages via fintfølende potentiometer med 3 rotationer, via teach ledning eller IO-link. W2S -2 tilbyder klassens bedste taste afstande, med justerbar tasteafstand fra 18 til 110 mm (grænseværdi 1..150 mm). Der findes ligeledes sensorer med fast tasteafstand på 15 mm, 30 mm, 45 mm eller 60 mm.

Sensortypen W2S-2 måler 7,7 mm x 27,5 mm x 13,5 mm er det mindste svar på de sværeste opgaver når nøjagtig aftastning af sorte såvel som transparente emner er påkrævet.

Mere information
Kontakt SICK på tlf. 4582 6400
eller besøg os på FoodTech 2014, stand k8130 28.-30. oktober.

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.048