23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SICK's "Flexi Line" tager maskinsikkerhed et skridt fremad

Moderne sikkerhedsløsninger er mere komplekse end tidligere og langt mere fleksible. Det er blevet muligt fordi priserne på intelligente sikkerhedsløsninger er faldet markant i pris. Den optimale løsning skal være let at anvende i praksis.

Udfordringen er, at simplificere sikkerhedskonceptet, ved at gøre integrationen enklere og samtidig have den store fleksibilitet.

”Flexi Line” gør det let at ind- og udfase nye maskiner og maskinmoduler til glæde for maskinbyggere og serviceteknikkere. Flexi Line giver mulighed for at skabe et netværk af op til 32 sikkerhedsPLC’er uden brug af netværksadressering.

Flexi Line: Smart indfasning af maskiner og moduler
Med SICK’s Flexi Line har man mulighed for at tilslutte enkle maskiner/moduler til et system, hvor man har mulighed for udveksling af sikre signaler. Konceptet bygger på at man kan konfigurere de enkelte maskiner/moduler som standalone dvs. at de fungerer som selvstændige enheder. Hvis man ønsker at integrere flere maskiner/moduler med hinanden, forbindes de sammen i et netværk. Herved har man mulighed for at udveksle sikre informationer, såsom nødstop, døre osv. imellem hinanden. Ved sammenkoblingen mellem flere systemer kræver det at man anvender samme informationsområde i de enkelte systemer. Flexi Line konceptet kan indeholde op til 32 stationer og kræver ingen netværksadresse i de enkelte systemer.

Mere information
Kontakt SICK på tlf. 4582 6400
eller besøg os på FoodTech 2014, stand k8130 28.-30. oktober.

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.047