23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danmarkspremiere på ny lift ved Åbent Hus hos UN Mobilkraner

UN Mobilkraner i Sorring ved Silkeborg har fået forhandlingen i Danmark og Sverige på Italienske Cormidis KB23-lift/kran.

Den lille multifunktionelle maskine sætter larvebåndene på dansk jord, når UN Mobilkraner inviterer til demonstration og Åbent Hus fredag d. 26. september.

For første gang kan KB23 fra Cormidi erhverves i Danmark. Den lille fleksible lift/kran har en exceptionel præstationsevne og kan anvendes f.eks. indendørs i bygninger samt under broer og andre trange forhold.

Åbent Hus
Alle interesserede er velkomne til at opleve en professionel demonstration af Cormidi KB23 fredag d. 26. september kl. 10.00-18.00 på Ternevej 2-4, 8641 Sorring. UN Mobilkraner holder Åbent Hus i anledning af indvielsen af nye værksteds- og kontorfaciliteter på i alt 1.300 m2. På dagen vil der være lidt godt til ganen, en demostand fra Orlaco kamerasystemer samt fremvisning af forskellige krantyper fra Grove, Sennebogen og den nye Cormidi KB23, som i anledning af Danmarkspremieren præsenteres af repræsentanter fra Cormidis fabrik. Cormidi er en italiensk familiejet virksomhed, hvor kvalitet er det absolutte nøgleord. Familien Cormidi fremstiller intelligente mini lifte/kraner med special-software, som gør det muligt for fabrikken at etablere kontakt til den enkelte maskine og aflæse dens tekniske data samt opdatere maskinen.

Minikran med stor kapacitet
Cormidi KB23 er en banebrydende teknologisk nyhed på grund af dens unikke design, som sikrer en uhørt fleksibilitet. Maskinens bom har et bevægelsesmønster som en menneskearm, hvilket giver mulighed for at foretage manøvrer og udføre opgaver under meget trange forhold. Maskinen er samtidig multifunktionel med arbejdskurv, kran og arbejdsplatform i ét. Som platform har Cormidi KB23 en rækkevidde på 22,30 m i højden samt 11,75 m radius, mens kranen kan løfte op til 995 kg med en maximal løftehøjde på 19 m. Skal maskinen benyttes indendørs, kan den leveres med hvide larvebånd, så den ikke sætter mærker på underlaget.

De første Cormidi KB23 er allerede solgt i Sverige, og hos UN Mobilkraner glæder man sig til at præsentere maskinen på det danske marked.

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245
P nummer: 1006409616

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047