23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Solid vækst hos INDUSTRIVARME sikrer flere arbejdspladser

Den solide vækst hos INDUSTRIVARME er ensbetydende med, at vi har stort behov for flere kompetente medarbejdere. Der søges i øjeblikket en salgsingeniør, en værkfører og en servicechef.

MEDARBEJDERE SØGES

SOLFANGERANLÆG SKINNER PÅ INDUSTRIVARME
Den øgede fokus på vedvarende energi er ikke kun gavnlig af miljømæssige hensyn, den har også medført øget vækst hos INDUSTRIVARME, som er involveret i flere store projekter omkring opførelse af solfangeranlæg.

INDUSTRIVARME har været involveret i flere store solfangeranlæg. Vi etablerede eksempelvis 15.000 m2 solfangeranlæg hos Ringkøbing Fjernvarmeværk i 2010. Anlægget i Ringkøbing er i 2014 udbygget til 30.000 m2, hvilket også er en opgave, som INDUSTRIVARME står for.

Derudover er flere store projekter på tegnebrættet, og disse skal bygges i løbet af efteråret 2014 og 2015. Anlæggene kundetilpasses og optimeres til samproduktion med eksisterende produktionsanlæg. Derudover kan anlæggene tilføre brugbar energi i både gråvejr og på dage, hvor solens indstråling ikke er stor.

INNOVATION GAVNER UDVIKLINGEN HOS INDUSTRIVARME
Flere og flere vælger biomasseanlæg. INDUSTRIVARME har eksempelvis udviklet et biomasseanlæg på 1 MW, der er specieldesignet til mindre kraftvarmeværker, som ved hjælp af dette anlæg kan erstatte den dyrere naturgas med den billigere biomasse, således varmeproduktionspriserne kan holdes på et fornuftigt niveau.

Endvidere projekterer INDUSTRIVARME i øjeblikket et nøglefærdigt 2MW flisfyret biomasseanlæg til Flyvestation Karup,
hvor første spadestik tages i september 2014.

BEHOV FOR FLERE KOMPETENTE MEDARBEJDERE
Den solide vækst hos INDUSTRIVARME er ensbetydende med, at vi har stort behov for flere kompetente medarbejdere. Der søges i øjeblikket en salgsingeniør, en værkfører og en servicechef – se mere på www.industrivarme.dk. For yderligere oplysninger herom kan Allan S. Jakobsen kontaktes på asj@industrivarme.dk eller på tlf. 40 30 22 70.

Verdo
Agerskellet 7
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25481968

Send til en kollega

0.031