23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev nyt kølekoncept på E-14 messe

Facebooks datacenter i Sverige bruger allerede det nye kølekoncept fra Condair, som giver store energibesparelser og nedsætter risikoen for ESD.

Facebooks datacenter i Sverige bruger allerede det nye kølekoncept fra Condair, som giver store energibesparelser og nedsætter risikoen for ESD. Blandt vores mange andre kunder er også Ericsson, Terma, IKEA og Danfoss.

Besøg os og oplev køleeffekten
Condair udstiller igen på elektronikmessen som finder sted d. 2. til 4. september 2014 i Odense. Her kan du se vores produkter og på egen krop mærke den behagelige køling. Du finder os på stand C-4928, hvor vores konsulenter står klar til at tage en uforpligtende snak om hvordan evaporativ køling kan give dig en energibesparelse og nedsætte risikoen for ESD.

Energivenlig køling
Condair er en af verdens førende producenter af energivenlige anlæg og systemer inden for evaporativ køling og luftbefugtning. De energivenlige systemer er et resultat af en naturlig grøn samfundsomstilling, hvor virksomheder ønsker både miljømæssige- og økonomisk bæredygtige evaporative kølesystemer, der typisk har en meget kort tilbagebetalingstid.

Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15200537
P nummer: 1000879263

Kontaktperson

Send til en kollega

0.034