23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Celltech A/S med produktions muskler.

Energy Storage gruppen, hvori Celltech A/S indgår, går et produktionsgear op.

I Energy Storage gruppen, som blandt andet består af Celltech AB (Sverige), Celltech OY (Finland) og Celltech A/S (Danmark), har vi udvidet med Celltech China Limited.

Egen produktion i Kina. Mange europæiske virksomheder bryster sig af ”egen” produktion, i eksempelvis Kina. Reelt har disse virksomheder kun adgang til en produktionslinje i en fabrik. I modsætning til dette, har vi vores helt egen fabrik. En fabrik som har fuld fokus på Celltech´s projekter og er 100% dedikeret Celltech virksomhedernes nordiske kunder.

Celltech China er udsprunget af den vestlige gren af Celltech-gruppen og er ledet af svensk personel. Derfor arbejder Celltech China ud fra europæisk arbejdsmetoder og moral.

Celltech China har sin korte levetid, vokset fra to til 29 ansatte og produceret mere end 1,4 millioner batteriløsninger, og dermed bevist sin berettigelse.
Batteriløsningerne spænder fra enkelt celle med ledning og stik til komplekse løsninger, som udvikles og produceres i tæt samarbejde med kunderne.

Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed, er ejendomsmægleres salgsargument. Hos Celltech har dette - siden vi startede i 1982 – været kvalitet, optimalt produkt og til rette tid, og det er det stadigvæk. Til hvert enkelt projekt, udvælges korrekte kvalitets spare parts. Vi er ikke låst af ét agentur, men har mulighed for frit at vælge spare parts, hos en lang række kendte producenter. Vi bruger blandt andet primær og sekundære batterier/celler fra SAMSUNG, SONY, PANASONIC, LG CHEM, MAXELL, SANYO/FDK, EVE, XENO etc. Dette sikre, at kunden altid får det mest optimale produkt, til den rigtige pris.

Montage af komplet produkt, er en mulighed. I tæt samarbejde med kunderne, tænker vi udviklings- og produktionsprocessen igennem. Fra indledende analyse af kundebehov, via konstruktions- og prototypefasen, til slutproduktion og leverance. Derudover tilbyder vi sourcing af spare parts til et komplet produkt samt produktion af komplet produkt. Kræves eventuelle produktgodkendelser, hjælper vi også gerne med udarbejdelses af dokumentation, testforløb samt endelig godkendelse.

Vores partner rolle bliver mere vigtig, i takt med krav til batterier, opladere og elektronik stiger. Netop denne partner rolle, oplever Celltech og vores kunder, som et afgørende parameter ved valg af leverandør. Tillid til oversøisk produktion og viden om de komplekse transportregulativer, kan være svært. Derfor er det en optimal løsning med en lokal partner i Danmark, som tager hånd om dette. Celltech A/S er den korte genvej, til produktion af kvalitets batteriløsninger.

Om ønsket er simple eller komplekse batteriløsninger, med lav eller høj volumen, er vi altid kompetente med den rigtige løsning.

Kontakt os. Vi er altid til rådighed for en uforpligtende dialog om dine nuværende eller fremtidige batterier. Og mød os på Elektronik messen i Odense d. 02.09.2014 – 04.09.2014. på stand A1008.

Celltech A/S - En verden i batterier & strømløsninger…

Celltech A/S
Lejrvej 25
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13785546
P nummer: 1000624665

Kontaktperson

KT
Kristian Tønnes
Daglig leder
+45 70252201 kt@celltech.dk

Send til en kollega

0.048