23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forlængede O-Lok®- og Triple-Lok® adaptere fra Parker Hannifin

Forlængede O-Lok®- og Triple-Lok® adaptere fra Parker forbedrer samlinger og minimerer muligheden for lækage.

Parker Hannifin, verdens førende udbyder indenfor motion & control teknologier, har udvidet sit udvalg af forlængede O-Lok®- og Triple-Lok®-adaptere, så det omfatter de mest almindelige rør- og slangestørrelser med BSPP-portgevind. Udvalget supplerer de eksisterende UNF-portgevinddele, og gør det muligt at bruge produkterne til en bredere vifte af anvendelsesområder.

De nye adaptere med forlængelse i ét stykke giver større fleksibilitet på steder, hvor der er meget lidt plads. Højdeforskellen på forlængede fittings sammenlignet med andre fittings betyder, at brugeren hurtigere kan montere/afmontere rør- eller slangeforbindelsen. Kombineres forlængede adaptere med adaptere af standardlængde på reguleringsventiler, giver de nemmere adgang til rør- eller slangeomløbere.

Forlængede O-Lok- og Triple-Lok-adaptere er standarddele, og derfor er omkostningerne generelt lavere end ved tilpassede specialdele. Eftersom adapterne er nemmere at samle end sammenlignelige dele, spares både tid og penge i samlingsprocessen, og nedetid kan også reduceres væsentligt.

Forlængede adaptere har Cr(VI)-fri overfladebeskyttelse, der overstiger ISO- og SAE-standarderne, og giver minimum 120 timers modstand mod hvid rust og 240 timer mod rød rust. Standardforseglingsmaterialet har nitrilklassifikation fra -40 °C til +100 °C. FPM- og EDPM-materialer fås på anmodning.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503
P nummer: 1025850145

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.063